طرز تهیه مخلوط اسنک های کاراملی
به گزارش وبلاگ شیرین، در این دستور باید انواع اسنک های موردعلاقه خود را با یکدیگر مخلوط کنید.
- تعداد: 15 پیمانه
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- 340 گرم اسنک ذرت
- 1.5 پیمانه مخلوط آجیل
- نصف پیمانه شکر قهوه ای
- نصف پیمانه شیره ذرت
- نصف پیمانه کره
- دو پیمانه کشمش با روکش شکلات
طرز تهیه
- فر را با دمای 300 درجه فارنهایت روشن کنید.
- در سینی فر یک لایه فویل قرار دهید و اسنک ها و آجیل را روی آن بریزید و کنار بگذارید.
- در یک قابلمه کوچک، شکر قهوه ای، شیره ذرت و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا کره آب گردد. آجیل و اسنک ها را داخل آن بریزید و هم بزنید. آنها را درون سینی فر بریزید.
- آنها را به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و یک یا دوبار در این فاصله هم بزنید. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
- آنها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. کشمش های شکلاتی را اضافه و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 186
- چربی: 9 گرم
- کلسترول: 9 گرم
- کربوهیدرات: 27 گرم
- فیبر: 1 گرم
- قند: 4 گرم
- پروتئین: 2 گرم
- سدیم: 122 میلی گرم
- پتاسیم: 128 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: shirin.1com.ir
شناسه مطلب: 79844
به "طرز تهیه مخلوط اسنک های کاراملی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مخلوط اسنک های کاراملی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید