طرز تهیه مخلوط اسنک های کاراملی

به گزارش وبلاگ شیرین، در این دستور باید انواع اسنک های موردعلاقه خود را با یکدیگر مخلوط کنید.

طرز تهیه مخلوط اسنک های کاراملی
  • تعداد: 15 پیمانه
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • 340 گرم اسنک ذرت
  • 1.5 پیمانه مخلوط آجیل
  • نصف پیمانه شکر قهوه ای
  • نصف پیمانه شیره ذرت
  • نصف پیمانه کره
  • دو پیمانه کشمش با روکش شکلات

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت روشن کنید.
  2. در سینی فر یک لایه فویل قرار دهید و اسنک ها و آجیل را روی آن بریزید و کنار بگذارید.
  3. در یک قابلمه کوچک، شکر قهوه ای، شیره ذرت و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا کره آب گردد. آجیل و اسنک ها را داخل آن بریزید و هم بزنید. آنها را درون سینی فر بریزید.
  4. آنها را به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و یک یا دوبار در این فاصله هم بزنید. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
  5. آنها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. کشمش های شکلاتی را اضافه و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 186
  • چربی: 9 گرم
  • کلسترول: 9 گرم
  • کربوهیدرات: 27 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • قند: 4 گرم
  • پروتئین: 2 گرم
  • سدیم: 122 میلی گرم
  • پتاسیم: 128 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "طرز تهیه مخلوط اسنک های کاراملی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مخلوط اسنک های کاراملی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید