بومی سازی فناوری موج میلی متری، امکان نفوذ در بعضی اجسام

به گزارش وبلاگ شیرین به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، سیستم های تصویربرداری با امواج رادیویی دارای کاربردهای متعدد از جمله تصویربرداری پزشکی و بازرسی امنیتی هستند که از قابلیت های جالب این امواج در باند موج میلی متری می توان به امکان نفوذ در بعضی اجسام اشاره نمود که برای کشف اشیای پنهان در زیر لباس، مثل سلاح و اشیای غیرفلزی، می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

بومی سازی فناوری موج میلی متری، امکان نفوذ در بعضی اجسام

طرح طراحی و پیاده سازی سیستم تصویربرداری سه بعدی موج میلیمتری برای کاربرد حفاظتی به عنوان یکی از طرح های برگزیده فراخوان طرح های برتر دانشگاه ها و مراکز پژوهشی استان تهران در راستای رونق فراوری انتخاب شد.

هدف اصلی این پروژه، طراحی و ساخت یک سیستم تصویربرداری کامل در باند 30 گیگا هرتز شامل گیرنده و فرستنده، آرایه آنتن، سیستم مکاترونیکی و سیستم پردازش تصویر است و با توجه به عدم پیشینه مناسب در طراحی و پیاده سازی سیستم های مخابراتی در فرکانس موج میلی متری، این پروژه، نقطه عطفی در بومی سازی فناوری موج میلی متری در صنعت کشور به شمار می رود.

با توجه به فرایند مخابرات پهن باند همراه با حجم انتقال داده بالا، در آینده نزدیک دانش طراحی مدارات در باند مورد اشاره از اهمیت بالایی برخوردار خواهد شد، بنابراین از مهم ترین دستاوردهای این طرح، تربیت نیروی انسانی متخصص در زمینه طراحی مدارات موج میلی متری و همچنین شناخت و مستندسازی چالش های فنی می باشد که می تواند در سایر کاربردها مورد استفاده قرار گیرد.

این پروژه در سال 1394 به سرپرستی؛ مهدی شعبانی و همکاری محمد فخارزاده، زهرا کاوه وش و امین خواصی و جمعی از دانشجویان دانشکده مهندسی برق، در محل آزمایشگاه سیستم های رادیویی پیشرفته دانشکده مهندسی برق شروع و در تیرماه 1398 فاز نمونه سازی آن به سرانجام رسید.

منبع: خبرگزاری مهر

به "بومی سازی فناوری موج میلی متری، امکان نفوذ در بعضی اجسام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بومی سازی فناوری موج میلی متری، امکان نفوذ در بعضی اجسام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید