طرز تهیه ترشِ تره لعابدار و لذیذ

به گزارش وبلاگ شیرین، ترشِ تره از خورش های خوشمزه خطه گیلان است. همان جایی که به غذاهای لذیذش در کنار طبیعت سرسبزش مشهور است.

طرز تهیه ترشِ تره لعابدار و لذیذ

ترش تره یکی از غذاهای گیاهی گیلان است. بسیار خوشمزه است. مدت زمان پخت و آماده سازی کوتاهی دارد و مثل خورش همراه با برنج خورده می گردد.

سبزی شامل اسفناج، گشنیز، نعناع، جعفری، شوید: 500 گرم

روغن: به اندازه لازم

آرد: یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ: 3عدد

سیر: 5حبه

آب نارنج یا رب نارنج: به اندازه کافی

نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

ابتدا سبزی ها را خرد کنید و در روغن تفت دهید. سپس سیر را خرد و با زردچوبه و روغن سرخ کنید و به سبزی اضافه کنید.

بعد از این مرحله در آب نارنج یا آب انار، اندازهی آرد برنج (گندم) حل و به تدریج به غذا اضافه کنید. این کار سبب لعابدار شدن غذا می گردد.

در خاتمه نیز تخم مرغ ها را اضافه کنید. اگر تخم مرغ ها را جدا سرخ کنید طعم بهتری به غذا می دهید. بگذارید حدود بیست دقیقه بگذرد تا ترش تره خوب جا بیفتد.

سبزی را خرد نموده و با دو لیوان آب بگذارید بپزد اگر نمی خواهید رنگ سبزی عوض گردد در قابلمه را باز بگذارید.

اگر برنج نیم دانه استفاده می کنید در این مرحله به سبزی اضافه کنید.

اگر از آرد برنج استفاده می کنید بعد از پخت سبزی آرد را با آبغوره مخلوط نموده به طوری که گوله نداشته باشد، به سبزی پخته اضافه کنید.

کمی بعد زیر سبزی را خاموش کنید. حالا سیر را له نموده با زردچوبه نمک و دو قاشق روغن در ماهیتابه سرخ کنید.

اگر خالواش دارید حالا به سیر اضافه کنید وگرنه از نعنا استفاده نموده و آن را به سیر اضافه کنید.

سپس سبزی پخته را به سیر اضافه نموده، کمی که تفت خورد میتوانید تخم مرغ را زده و به غذا بیفزایید.

شل یا سفت بودن این خورشت به سلیقه شما بستگی دارد. خورش ترشه تره معمولا به همراه ماهی دودی و برنج و زیتون خورده می گردد.

منبع: بهداشت نیوز، تصویر زندگی

منبع: فرادید

به "طرز تهیه ترشِ تره لعابدار و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشِ تره لعابدار و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید