فوت و فن های تهیه تاس کباب؛ راحت، مقوی و مجذوب کننده
به گزارش وبلاگ شیرین، از غذاهای تکراری دل بکنید و به سراغ طبخ غذاهای تازه بروید. تاس کباب هم یکی از این غذاهاس که می تواند در برنامه غذایی تان جای بگیرد و سلامت شما را تامین کند.
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی: 1 کیلو
- سیب زمینی: 2 عدد
- پیاز: 2 عدد بزرگ
- به: 1 عدد
- هویج: 3 عدد
- روغن زیتون: 2 ق غ
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان کافی
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا باید مواد را به تکه های کوچکتر ببرید. مثلا گوشت را به 4 تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی، هویج و پیاز را به صورت حلقه ای ببرید. میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش دهید.
2. سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و میزانی روغن داخل آن بریزید. بعد یک ردیف پیاز حلقه شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه های گوشت قرار دهید. بر روی تکه های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی های حلقه شده را قرار دهید. نصف پیمانه آب را به همراه میزانی نمک و ادویه های دیگر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا به جوش بیاید.
3. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت آب بیندازد و پخته گردد. اگر هم آب غذا تمام شد حتما میزانی آب به آن اضافه کنید تا پیازها ته نگیرد.
فوت و فن ها:
- هنگام چیدن مواد داخل ظرف بهتر است لا به لای مواد نمک، فلفل و زردچوبه بپاشید تا طعم آن فوق العاده گردد.
- سیب زمینی ها را در انتها پخت گوشت به بقیه مواد اضافه کنید تا له نگردد.
- اگر از طعم شیرین به در تاس کباب خوشتان نمی آید می توانید میزانی آب لیمو یا آب غوره در انتها به غذا اضافه کنید.
- پودر سیر و یا سیر له شده طعم بهتری به غذا می دهند.
- در تاس کباب بهتر است ابتدا گوشت و پیاز را کف قابلمه بچینید و به مدت یک ساعت و نیم با دو لیوان بپزید. زمانی که گوشت پخت بقیه مواد را روی گوشت بچینید و اگر آب لازم بود میزان اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز به پخت ادامه بدهید
- برای طبخ تاس کباب می توانید از انواع گوشت مثل شتر مرغ، بوقلمون یا شتر بهره ببرید.
منبع: ایرنا زندگی