تاریخچه کوردن بلو؛ محبوب ترین خوراک مرغ سوئیسی

به گزارش وبلاگ شیرین، امروز با آموزش طرز تهیه کوردن بلو که یک غذای ساده و سریع است در خدمت شما هستیم. این غذا به علت ظاهری که دارد می تواند مورد توجه اعضای خانواده شما قرار گیرد.

تاریخچه کوردن بلو؛ محبوب ترین خوراک مرغ سوئیسی

کوردن بلو یکی از غذاهای پرطرفدار و بسیار خوشمزه بین المللی می باشد که اصالت آن به اروپا برمی گردد. این غذا در حقیقت نوعی فست فود است که شباهت بسیار زیادی به شنیسل دارد و طرز تهیه آن در منزل بسیار ساده است. کوردن بلو از ترکیب سینه مرغ، ژامبون، تخم مرغ، آرد سوخاری، پنیر پیتزا و ادویه جات تهیه می گردد.

این غذای خوشمزه در زبان فرانسوی به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به آن گوشت مرغی گفته می گردد که در بین آن ژامبون و پنیر پیتزا وجود دارد.

برای تهیه کوردن بلو معمولاً از سینه مرغ استفاده می گردد. البته باید اشاره نمود که کوردن بلو انواع مختلفی دارد که آن را هم با گوشت مرغ و هم با گوشت قرمز طبخ می نمایند. این غذا به صورت منجمد و آماده در فروشگاه ها و سوپرمارکت ها یافت می گردد اما بهتر است آن را در منزل تهیه کنید تا از سالم بودن کوردن بلو خود مطمئن شوید.

کوردن بلو به سرعت آماده می شوند و به علت ظاهر جذابی که دارد، می تواند تبدیل به یک وعده عالی برای مهمانی ها و دورهمی های شما گردد.

تاریخچه کوردن بلو

کوردن بلو در حقیقت نوعی شنیسل پر شده از پنیر و ژامبون است که دستور پخت آن اولین بار در سال 1949 در یک کتاب آشپزی سوئیسی دیده شده است. داستان جالبی درباره پیدایش این غذا وجود دارد به این صورت که در اوایل قرن نوزدهم دو گروه بزرگ از مردم به صورت همزمان در یک رستوران حاضر شدند و ادعا می کردند که هر دو گروه میز رزرو نموده اند.

به علت اینکه در آن موقع آشپز قادر به تهیه کردن اندازه گوشت کافی برای هر دو گروه نبود و بعلاوه میخواست از هرج و مرج به وجود آمده در رستوران جلوگیری کند، ایده ای به شکل برش دادن شنیسل ها به صورت نازک و پر کردن آن ها با ژامبون و پنیر قبل از سرخ کردن به ذهنش رسید. صاحب رستوران از ایده ای که به ذهنش رسیده بود بسیار مسرور بود، زیرا با این کار می توانست هر دو گروه را سیر و راضی کند.

در زبان انگلیسی به یک آشپز یا فرد ماهر که در زمینه کاری خود از مهارت بالایی برخوردار باشد کوردن بلو گفته می گردد. به همین علت نام این غذا به علت هوش و مهارت آشپز در منوی رستوران کوردن بلو نام گرفت. با گذشت زمان دستور پخت کوردن بلو در بین مردم پخش شد و این غذا به یک انتخاب عالی برای وعده های روزانه مردم تبدیل شد.

مواد اولیه برای طرز تهیه کوردن بلو

1 عدد سینه مرغ

2 عدد تخم مرغ

5 ورقه ژامبون مرغ یا گوشت

1 پیمانه آرد سفید

1 پیمانه آرد سوخاری

2 قاشق غذاخوری سس خردل

پنیر ورقه ای گودا به مقدار لازم

آبلیمو به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

پودر سیر و پودر آویشن به مقدار لازم

مرحله اول : آماده سازی مرغ

در مرحله اول ابتدا سینه های مرغ را شسته و با یاری یک چاقو استخوان های آن را جدا کنید و سینه مرغ را به صورت فیله درآورید. سپس سینه مرغ را به چند قسمت مساوی تقسیم نموده و روی آن یک کیسه کشیده و با یاری بیفتک کوب خوب آن را بکوبید تا سینه های مرغ کاملاً نازک و پهن شوند.

مرحله دوم : رول کردن مرغ ها

برش های مرغ را به نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، آبلیمو و سس خردل آغشته کنید تا خوب طعم بگیرد. یک ورقه سلفون را روی سطح کار بکشید و یک تکه مرغ را روی آن قرار دهید. سپس یک ورق ژامبون و یک عدد پنیر ورقه ای داخل مرغ گذاشته و آن را با یاری سلفون جوری که مواد کاملا فشرده شوند، لوله کنید. این کار را با باقی مواد انجام داده و مرغ های آماده شده را به مدت حداقل 60 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

مرحله سوم : سرخ کردن

سه ظرف مناسب انتخاب نموده و در ظرف اول تخم مرغ ها را شکسته و با یاری همزن دستی یا چنگال آن را خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. در ظرف دوم آرد را همراه کمی نمک و آویشن با یکدیگر مخلوط نموده و کنار بگذارید. در ظرف آخر آرد سوخاری بریزید و کنار بگذارید.

بعد از گذشته یک ساعت، رول های مرغ را از یخچال خارج نموده و سلفون های آن را باز کنید. سپس هر کدام از رول ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری قرار داده تا کاملا آغشته به مواد شوند. در یک قابلمه مناسب روغن ریخته و کمی صبر کنید تا روغن خوب داغ گردد.

سینه های مرغ را داخل قابلمه قرار داده تا کاملا طلایی رنگ و سرخ شوند. روغن اضافی کوردن بلورها را با یاری یک دستمال بگیرید و آن ها را سرو کنید.

منبع: گردشبان

به "تاریخچه کوردن بلو؛ محبوب ترین خوراک مرغ سوئیسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاریخچه کوردن بلو؛ محبوب ترین خوراک مرغ سوئیسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید