چگونه در هواپیما دچار بیماری سفر نشویم

به گزارش وبلاگ شیرین، روش هایی برای جلوگیری از بیماری سفر در هواپیما

بیماری سفر، به علت دریافت سیگنال های متناقضی است که مغز هنگام سفر با هر وسیله نقلیه ای دریافت می نماید، گوش داخلی شما حرکت را احساس می نماید اما چشم ها به بدن می گوید که همچنان نشسته اید، این احساس را معمولا در هنگامی که سوار هواپیما هستید تجربه می کنید و این مشکل می تواند خیلی آزار دهنده باشد چون نمی توانید مثل وقتی که سفر جاده ای انجام می دهیم توقف کنید و هوای تازه بخورید، نشانه های بیماری سفر شامل حالت تهوع، سرگیجه، سر درد و عرق سرد است، اگر معمولا در هنگام نشستن در وسایل نقلیه دچار این حالت می شوید ممکن است نگران سفر هوایی خود باشید اما خبر خوب این است که می توانید با انجام نکات ساده ای این علایم را در خود کمتر یا از بین ببرید، با خبرنگاران همراه باشید، می خواهیم درباره راه های پیشگیری از بیماری سفر صحبت کنیم.

چگونه در هواپیما دچار بیماری سفر نشویم

قدم اول: بر روی جایگاه جلو یا کنار بال هوا بنشینید چون در این محل ها کمتر احساس حرکت می کنید، پنجره هواپیما هم می تواند بسیار یاری کند چون می توانید به افق خیره شوید، هنگامی که احساس بیماری پیدا کردید می توانید با تمرکز بر روی افق خود را آرام کنید، در هنگام رزرو پرواز یا گرفتن بلیط هواپیما معمولا می توانید جایگاه خود را انتخاب کنید، اما اگر قبل از سوار شدن به هواپیما به هر دلیلی نتوانستید جایگاه خود را انتخاب کنید با خدمه پرواز صحبت کنید تا اگر امکانش بود شما را بر روی جایگاه ای با معیارهای که گفته شد بنشانند.

قدم دوم: به مواد غذایی و نوشیدنی هایی که تا 24 ساعت قبل از پرواز می خورید دقت کنید، گوشت های پر چرب، نمک دار و ادویه دار نخورید غذاهای کم حجم میل کند و زیاد آب بنوشید، الان زمانی نیست که بخواهید غذاهای تازه و عجیب غریب را امتحان کنید و حتما باید قبل از سوار شدن به هواپیما از خوردن غذاهای زیاد و پر حجم جلوگیری کنید.

قدم سوم: صورت خود را جلوی فن کوچکی که در بالای جایگاه شما وجود دارد قرار دهید تا مستقیم هوا به صورت شما بخورد، این فن می تواند جریان هوای اطراف شما را افزایش دهد و در مواقعی که هوای هواپیما خفه می گردد شنا را خنک کند.

قدم چهارم: در هنگام پرواز چیزی نخوانید، ممکن است فکر کنید که کتاب یا روزنامه خواندن می تواند حواس شما را از احساس بیماری پرت کند اما نگاه کردن به صفحه کاغذ در حالی که در واقعیت بدن شما در حال حرکت است می تواند حالتان را بدتر کند.

قدم پنجم: با دو انگشت، داخل مچ دست خود را فشار دهید، حتی می توانید از مچ بندهایی که مخصوص بیماری های سفر هستند بهره ببرید، این مچ بندها در داخل مچ گره هایی دارید که به مچ فشارهای مداومی وارد می نماید خیلی از افراد می گویند که این مچ بندها احساس حالت تهوع آن را کمتر می نماید.

قدم ششم : قرص زنجبیل بخورید. طبق نظر دکتر استون، زنجبیل می تواند در کاهش احساس بیماری سفر به برخی از افراد یاری کند، اما این روش معمولا برای همه جواب نمی دهد، یک کپسول 250 میلی گرمی از آن را سه دفعه در روز، قبل و در حین پرواز بخورید، شکلات ها و نوشیدنی هایی که مزه و طعم زنجبیل دارند هم می تواند همین اثر را داشته باشد.

منبع: traveltips.usatoday.com

منبع: الی گشت

به "چگونه در هواپیما دچار بیماری سفر نشویم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه در هواپیما دچار بیماری سفر نشویم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید