طرز تهیه کدو حلوایی؛ قابل استفاده در غذا و شیرینی

به گزارش وبلاگ شیرین، پاییز فصل کدو حلوایی است و با یاد گرفتن چگونگی پخت آن می توانید به مدت طولانی کدو حلوایی را نگه داری کنید و در پختن شیرینی، دسر و غذاهای مختلف از آن بهره ببرید. کدو حلوایی طعم شیرین و مخصوص به خود دارد به همین علت می تواند به دست پخت شما طعمی متفاوت بدهد و طعم جادویی و تازه را تجربه کنید.

طرز تهیه کدو حلوایی؛ قابل استفاده در غذا و شیرینی

طرز تهیه و دستور پخت کدو حلوایی:

1. برای پخت کدو ابتدا خوب آن را بشورید. بعد ساقه کدو رو جدا نموده و از وسط نصف کنید. در صورتی که کدو حلوایی بزرگ بود برای اینکه سریع تر پخته گردد و بتوانید آن را در قابلمه جا کنید بهتر است آن را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید.

2. با یاری یک قاشق تخم های کدو حلوایی را از آن جدا کنید.

3. تکه های کدو حلوایی را داخل قابلمه بزرگ بچینید. بهتر است که قسمت پوست کدو حلوایی کف قابلمه قرار بگیرد. به مقدار 1/6 لیوان آب کف قابلمه بریزید تا در ابتدای پخت از سوختن پوست و بو گرفتن کدو حلوایی جلوگیری کنید.

4. حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید تا کدو حلوایی به مدت 1 تا 2 ساعت بپزد. اگر کدو بزرگتر باشد به زمان بیشتری برای پخت احتیاج دارد.

5. مراقب باشید آب زیادی درون قابلمه نریزید چرا که کدو کمی آب می اندازد.

6. برای چک کردن پخت کدو، با یک چنگال گوشت کدو را سوراخ کنید و در صورتی که کاملا نرم شده بود کدو پخته و آماده است.

7. بعد از این که کدو حلوایی ها کاملا سرد شد با یک قاشق گوشت کدو را از پوست بتراشید.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه کدو حلوایی؛ قابل استفاده در غذا و شیرینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کدو حلوایی؛ قابل استفاده در غذا و شیرینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید