آشپزی

چرا برنج را قبل از پخت باید خیس کرد؟

مجله پزشکی دکتر سلام/در زندگی پرسرعت امروزه که مایکروویو و فر زندگی را آسان نموده اغلب ما فراموش می کنیم روش های سنتی پخت و پز منطق و مزایای خاصی برای سلامتی دارند. در حال حاضر اغلب افراد به راحتی برنج را شسته و برای مدت زمان مشخصی داخل مایکروویو قرار...

3 تیر 1400

کالری لازانیا؛ هر 100 گرم لازانیا چقدر کالری دارد؟

خبرنگاران | سرویس سلامت - لازانیا یک غذای ایتالیایی است که طرفداران بسیاری به ویژه در بین جوانان دارد. برای تهیه لازانیا از انواع سبزیجات، قارچ و مرغ، گوشت و سوسیس و … استفاده می شود. بنابراین لازانیا منبع غنی از کربوهیدرات و پروتئین است، اما در نظر داشته...

23 خرداد 1400

قهوه یزدی؛ نوشیدنی لذیذ و گرم ایرانی

قهوه، یکی از نوشیدنی های پرطرفدار و محبوب در سراسر جهان است که با دانه های روست شده و آسیاب شده قهوه درست می شود. فرآیند آماده سازی و دم آوری قهوه در کشورهای مختلف، متفاوت است. این نوشیدنی خوش طعم در ایران نیز به روش های مختلفی تهیه می شود و از انواع آن...

25 اسفند 1399

طرز تهیه لازانیا در فر و نکاتی برای طبخ آن

لازانیا در فر غذایی لذیذ است که از لازانیا، مایه گوشتی، سس سفید و پنیر پیتزا تهیه می شود. اگرچه زمان پخت لازانیا در فر نسبتا زیاد است، اما مراحل پخت آن بسیار ساده است.

22 اسفند 1399

ساخت باربیکیو در بالکن ؛ انواع متریال و ابعاد مناسب

ساخت باربیکیو در بالکن به شما این امکان را می دهد که در شب های گرم تابستان از خوردنی های زیادی لذت ببرید. فکر اینکه بتوانید استیک، همبرگر، هات داگ یا مرغ را روی باربیکیو گریل کنید، بی شک بزاق دهان تان را به راه خواهد انداخت. ساخت باربیکیو به بعضی از لذت...

21 اسفند 1399

10 راه ساده برای آشپزی با بچه ها در روزهای قرنطینه

آیا فرزند شما مشتاق است که در امور آشپزی به شما یاری کند؟ بسیاری از بچه ها علاقه دارند در آشپزخانه فعال باشند و والدین کارهای مناسب سن آن ها را به آسانی پیدا نمی نمایند. بسیاری از بچه ها هم علاقه چندانی به آشپزی ندارند که برای آن ها نیز باید اقداماتی انجام...

8 دی 1399

طرز تهیه شربت ریواس

شربت ریواس مانند ترشی ریواس، مربای ریواس، خورشت ریواس و ... با استفاده از ساقه ترش گیاه ریواس تهیه میشود. با طرز تهیه شربت ریواس آشنا شوید.

14 آبان 1399

ورقه بادمجان گیلکی

ورقه، نوعی کوکوی بادمجان گیلکی است که با نان یا کته خورده می شود. برخلاف ظاهر ساده اش طعم فوق العاده ای دارد و تهیه آن در زمان و هزینه صرفه جویی می کند.

22 مهر 1399

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

خبرنگاران : در اینجا ترفندهای جالب و به درد بخوری را می بینید که دلتان می خواهد امتحان کنید.

12 مرداد 1398

روغن جوجوبا؛ با ویژگی های این روغن معروف آشنا شوید

روغن جوجوبا یا (هوهوبا) به مایع روغنی گفته می گردد که از دانه گیاهی به نام جوجوبا خارج می گردد. این گیاه بومی مناطق جنوب آریزونا، جنوب کالیفرنیا و شمال غربی مکزیک است. این روغن از گذشته های بسیار دور توسط بومیان منطقه مصرف دارویی داشته است. سرخ پوستان آمریکا...

2 مرداد 1398
تعداد: (30)